Zeiss Conquest V6 2-12x50 (60)

Zeiss Conquest V6 2-12x50 (60)

Sa Conquest V6 ciljnikom, ZEISS je još jednom postavio novi standard u preciznosti i lovu i pucanju na dugi domet.

Bilo da se radi o sjedenju ili lovu uhođenja, adrenalinskim lovovima ili dalekometnoj primjeni – Conquest V6 sa 6x zumom je dizajniran da impresionira bilo koje okruženje ili scenarij.

Kombinirajući legendarnu ZEISS kvalitetu i tehnologiju sa dokazanim dizajnom unutar jednog robusnog paketa uspješno smo uspjeli namijeniti ovaj nišan svakom ozbiljnom lovcu. Sa 92% svjetlosnim prijenosom, modernim više slojnim premazima i širim poljem gledanja, ZEISS Conquest V6 dostavlja nevjerojatnu kvalitetu slike i jasnoću, čak i u najtežim uvjetima i najzahtjevnijim primjenama.

Sofisticirana optika zaštićena je sa crnim matiranim anodiziranim aluminijskim kućištem, koji je rađen da izdrži sve što priroda baci na njega. Kiša i prljavština prelijevaju LocuTec® obloge za leću i novu opcionalnu kompenzaciju ASV za padanje metka.

Za lovca koji zahtijeva svestranost i beskompromisnu dugometražnu sposobnost ZEISS Conquest V6 je ciljnik koji dokazuje da daljina više nije problem.


Kompaktnost i svestranost

Veliki raspon zuma i primjene

Sa svojom kombinacijom velikog raspona zuma i primjene, lagani i kompaktni 2-12x50 dostavlja nevjerovatnu svestranost za svaku situaciju lova – od adrenalinskih lovova to do lovova do sjedenja i uhođenja lovine.


Precizna kontrola

Dokazani rad

Nevjerovatno Njemačko inženjerstvo dopušta stabilnost, izdržljivost u svim uvjetima, čak i kod nošenja rukavica.

Performanse kod slabe svjetlosti

92% svjetlosni prijenos 

U zadnjim trenutcima lovnog svijetla, Conquest V6 zasijava najsvjetlije. FL leća i 92% svjetlosni prijenos pružaju svjetliju sliku i bistriju rezoluciju mete, čak i u sumraku. Široko vidno polje of 20.5 metara na 100 metara dozvoljava vam da pokrijete veliko područje.

Rectile 60

Illuminated

Rectile 60 je još lakši i ljepši u izgledu od njemu sličnijeg Rectile-a 40. Postovi pokrivaju samo pola područja, ostavljajući duplo više prostora između sebe. Ovo čini odličnim precizno gađanje sa minimalnom pokrivenosti ciljane igre.

Kod 12x uvećanosti i pokrivenosti mete od samo 0.55 cm na 100 m možete zadržati odličan pregled bez da izgubite vidne detalje. Osvjetljena točka je veoma svjetla te iz tog razlog može biti korištena čak i kod dnevnog lova.

Točka može biti precizno podešena, što ju čini također idealnom kod noćnog lova. Rectile je drugoj slikovnoj ravnini u svakom nišanu. 


Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro
  • Robne marke (brandovi) Zeiss
  • Model: 522225-000-4640691
  • Dostupnost: Dostupno
  • 11.995,00kn
  • Bez poreza: 9.596,00kn

Dostava HP expressom

Sve proizvode koje naručite preko naše trgovine šaljemo dostavnom službom HP Expressa.

Besplatan povrat

U slučaju da Vam neki od naručenih proizvoda ne odgovara, možete ga besplatno vratiti u roku 30 dana.

Sigurna kupovina

U Fanzoju smo se posvetili stvaranju maksimalne zaštite i sigurnosti svojih korisnika i njihovih podataka.

Pomoć pri kupnji

U slučaju da imate bilo kakva pitanja o proizvodima ili nejasnoće, kontaktirajte nas na 01 38 22 655 ili info@fanzoj.hr.