Antifoni PELTOR Optime II

Nije raspoloživo (Rasprodano) Antifoni PELTOR Optime II

 

TRENUTNO NIJE DOSTUPNO -RASPRODANO

Štitnici za uši Peltor Optime II (Headband Ear Defender) Optime II antifoni razvijeni su za zaštitu od opasne buke, gledajući sa aspekta zaštite od buke za rad u zahtjevnim okruženjima ili situacijama. Prigušuju čak i ekstremno niske frekvencije do najvišeg nivoa. Brtveći prstenovi antifona punjeni su jedinstvenom kombinacijom tekućine  i pjene, kao rezultat toga brtvljenje je optimalno sa niskim kontaktnim pritiskom, te se korisnik i prilikom dugotrajnog nošenja osjeća ugodno. Brtveći prstenovi imaju ventilacijske kanale a prekriveni sa mekanom higijenskom folijom. Optime II antifoni prikladan su izbor za okruženja sa stalnom industrijskom bukom ili za rad na konstrukcijskim mašinama, zračnim lukama i pri radu na strojevima u zemljoradnji.

 

 • Detaljnije:  PDF LETAK ENGL.
 • Dimenzije:
 • Težina:
 • Volumen:
 • Pakovanje:
 • Norma: HRN EN 352-1 SNR: 31 dB HML-Check: H 34 dB, 29 dB, M, L 20 dB
 • Cijena: 295,00 kn. (25,00 €)

Peltor - Optimalna rješenja

Peltor je svjetski lider u području komunikacijske opreme i zaštite za glavu i lice. Preko 50 godina u razvoju i proizvodnji antifona  stavlja Peltor  ispred ostalih po pitanju sigurnosti, udobnosti i estetike.

Mnoge od Peltorovih inovacija izravan su rezultat njihove sposobnosti da se sasluša mišljenje korisnika. Iskustvo korisnika i stručnost Peltorovih inženjera činenenadmašnu kombinaciju u nastojanju da u stvori sigurna, stimulativna radna okolina. Sada su proširi spektar  sa proizvodnjom  sigurnosnih stakala. Peltorov sigurnosni  asortiman također uključuje zaštitne kacige i vizire.

Kao dio međunarodne skupine Aearo, Peltor ima pristup najboljim resursima u istraživanju i razvoju. Naši klijenti su profesionalci u industrijama kao što su proizvodnja, vojska, zrakoplovstvo, šumarstvo, poljoprivreda i moto sportovi.  Izazov je ponuditi cjelovita rješenja  koja vode računa o jedinstvenim potrebama i radnim situacijama svakog pojedinca. Fokusirajući se na funkciju i dizajn, mi stvaramo napredna, udobna,  sigurnosna i komunikacijska rješenja koja su atraktivna za korištenje. Cilj Peltorovih proizvoda nije  samo  da zaštiti, već i da olakša komunikaciju među ljudima u radnom mjestu. Peltor je optimalno rješenje za zahtjevne profesionalce.

logo-novi_peltor

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro
 • Robne marke (brandovi) Peltor
 • Model: H520A-407-GQ
 • Dostupnost: Nije raspoloživo (Rasprodano)
 • 350,00kn
 • Bez poreza: 280,00kn

Dostava HP expressom

Sve proizvode koje naručite preko naše trgovine šaljemo dostavnom službom HP Expressa.

Besplatan povrat

U slučaju da Vam neki od naručenih proizvoda ne odgovara, možete ga besplatno vratiti u roku 30 dana.

Sigurna kupovina

U Fanzoju smo se posvetili stvaranju maksimalne zaštite i sigurnosti svojih korisnika i njihovih podataka.

Pomoć pri kupnji

U slučaju da imate bilo kakva pitanja o proizvodima ili nejasnoće, kontaktirajte nas na 01 38 22 655 ili info@fanzoj.hr.