Back
Opis

Maksimalni faktor uvećanja od 6,5 × jamči fleksibilnost koja je potrebna prilikom lova, a intuitivno rukovanje osigurava brze reakcije.

S optičkim ciljnikom ZEISS Conquest® V6, ZEISS je ponovno postavio novi standard u preciznosti i dugotrajnom lovu i pucanju. Bilo da se radi o lovu sa čeke ili lovu na divljač u pokretu, pokretanim lovima. Conquest V6 sa 6x zumom dizajniran je tako da impresionira u bilo kojem okruženju ili scenariju. Kombinira legendarnu kvalitetu i tehnologiju ZEISS s provjerenim dizajnom u jednom robusnom paketu koji je unutar svakog ozbiljnog lovačkog raspona. Sa 92% prijenosa svjetlosti, modernim višeslojnim premazima i širokim vidnim poljem, ZEISS Conquest V6 pruža nevjerojatnu kvalitetu i jasnoću slike, čak i u najtežim uvjetima i najzahtjevnijim okruženjima. Sofisticirana optika zaštićena je crnim, matiranim aluminijskim kućištem od anodiziranog aluminija otpornim na gotovo sve nepredvidive situacije koje su u lovu realne.

Za lovca koji zahtijeva svestranost i beskompromisnu sposobnost dugog dosega, ZEISS Conquest V6 je područje koje dokazuje da udaljenost nije ništa.