Antifoni PELTOR Optime II

Antifoni PELTOR Optime II

 PELTOR Optime II

Štitnici za uši Peltor Optime II (Headband Ear Defender) Optime II antifoni razvijeni su za zaštitu od opasne buke, gledajući sa aspekta zaštite od buke za rad u zahtjevnim okruženjima ili situacijama. Prigušuju čak i ekstremno niske frekvencije do najvišeg nivoa. Brtveći prstenovi antifona punjeni su jedinstvenom kombinacijom tekućine  i pjene, kao rezultat toga brtvljenje je optimalno sa niskim kontaktnim pritiskom, te se korisnik i prilikom dugotrajnog nošenja osjeća ugodno. Brtveći prstenovi imaju ventilacijske kanale a prekriveni sa mekanom higijenskom folijom. Optime II antifoni prikladan su izbor za okruženja sa stalnom industrijskom bukom ili za rad na konstrukcijskim mašinama, zračnim lukama i pri radu na strojevima u zemljoradnji.


 

 • Detaljnije:  PDF LETAK ENGL.
 • Dimenzije:
 • Težina:
 • Volumen:
 • Pakovanje:
 • Norma: HRN EN 352-1 SNR: 31 dB HML-Check: H 34 dB, 29 dB, M, L 20 dB
 • Cijena: 295,00 kn. (25,00 €)

 

Peltor - Optimalna rješenja

 

Peltor je svjetski lider u području komunikacijske opreme i zaštite za glavu i lice. Preko 50 godina u razvoju i proizvodnji antifona  stavlja Peltor  ispred ostalih po pitanju sigurnosti, udobnosti i estetike.

Mnoge od Peltorovih inovacija izravan su rezultat njihove sposobnosti da se sasluša mišljenje korisnika. Iskustvo korisnika i stručnost Peltorovih inženjera činenenadmašnu kombinaciju u nastojanju da u stvori sigurna, stimulativna radna okolina. Sada su proširi spektar  sa proizvodnjom  sigurnosnih stakala. Peltorov sigurnosni  asortiman također uključuje zaštitne kacige i vizire.

Kao dio međunarodne skupine Aearo, Peltor ima pristup najboljim resursima u istraživanju i razvoju. Naši klijenti su profesionalci u industrijama kao što su proizvodnja, vojska, zrakoplovstvo, šumarstvo, poljoprivreda i moto sportovi.  Izazov je ponuditi cjelovita rješenja  koja vode računa o jedinstvenim potrebama i radnim situacijama svakog pojedinca. Fokusirajući se na funkciju i dizajn, mi stvaramo napredna, udobna,  sigurnosna i komunikacijska rješenja koja su atraktivna za korištenje. Cilj Peltorovih proizvoda nije  samo  da zaštiti, već i da olakša komunikaciju među ljudima u radnom mjestu. Peltor je optimalno rješenje za zahtjevne profesionalce.

logo-novi_peltor

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro
 • Robne marke (brandovi) Peltor
 • Model: 832864
 • Dostupnost: Dostupno
 • 350,00kn
 • Bez poreza: 280,00kn

Dostava HP expressom

Sve proizvode koje naručite preko naše trgovine šaljemo dostavnom službom HP Expressa.

Besplatan povrat

U slučaju da Vam neki od naručenih proizvoda ne odgovara, možete ga besplatno vratiti u roku 30 dana.

Sigurna kupovina

U Fanzoju smo se posvetili stvaranju maksimalne zaštite i sigurnosti svojih korisnika i njihovih podataka.

Pomoć pri kupnji

U slučaju da imate bilo kakva pitanja o proizvodima ili nejasnoće, kontaktirajte nas na 01 38 22 655 ili info@fanzoj.hr.