Zeiss V8 2,8-20×56 (60) ASV H+S

CIJENA

4.250,00  s PDV

dostava nije uključena u cijenu

SKU: 522131-050-5483328 Kategorija:

1 na zalihi

Opis

ZEISS VICTORY V8 RIFLESCOPE 2.8-20X56 ASV H, ASV S

Opremljeni za svakodnevni lov: ZEISS V8 nišani za puške pružaju više uspješnih trenutaka u lovu nego bilo koji drugi ZEISS-ov nišan zahvaljujući kombinaciji sofisticiranih značajki i njihovoj savršenoj interakciji. Izvanredna optička kvaliteta, iznimno velika kutija za oči za brzo pronalaženje cilja i najfinije osvijetljena točka na svijetu čine ga nenadmašnim suputnikom u bilo kojoj situaciji u lovu. Za veći uspjeh tijekom lova.

Mnoštvo rezervi sve do posljednjeg djelića svjetla – zahvaljujući 92% prijenosu: končanica ZEISS V8 2.8-20×56 u drugoj ravnini slike proizvodi dosljedno finu osvijetljenu točku u cijelom rasponu povećanja. Povećanje od 20x i dodatna kompenzacija pada metka također ga čine izvrsnim za pucanje na velike udaljenosti. Minimalna podnapetost i povećana preciznost koju lovci mogu istinski iskusiti – čak i na velikim udaljenostima.

Svijetla slika čak i u sumrak

ZEISS je oduvijek bio sinonim za svijetlu optiku visokog kontrasta. Moderni i sofisticirani optički dizajni poboljšani ZEISS T* višeslojnim premazom omogućuju našim V8 nišanima postizanje propusnosti svjetla do 92%. Mogućnosti sumraka dodatno su poboljšane objektivom od 56 mm koji pruža savršeno rješenje za lov u uvjetima slabog osvjetljenja – uključujući mrak.

20x povećanje

Povećanje od 20× čini ovaj model idealnim izborom za snimanje na velikim udaljenostima. Optički sustav ZEISS V8 nastavlja impresionirati najprobirljivijeg lovca. Omogućuje dosljedno izvrsnu oštrinu slike uz najvišu razlučivost detalja od minimalnih do maksimalnih postavki povećanja. To omogućuje pouzdanu identifikaciju cilja i precizno gađanje na većim udaljenostima.

Briljantna kvaliteta slike

Koncept Ultra-FL sadrži nekoliko elemenata od SCHOTT fluoridnog stakla za apsolutnu vjernost boja, svjetlinu i jasnoću. Osiguravamo najbolju rezoluciju detalja, čak i u najtežim uvjetima i najizazovnijem okruženju.

Najljepša svjetleća točka na svijetu

Tajna preciznosti ZEISS nišana za puške je njihova ultrafina osvijetljena točka i iznimno niska pokrivenost cilja. Sa samo djelićem debljine ljudske vlasi, sustav optičkih vlakana daje najfinije osvijetljene točke na svijetu – pokrivenost cilja od 3,3 milimetra na 100 metara rezultat je koji oduzima dah (V8 & V6 @20x). Čista preciznost za najmanje mete i najveće udaljenosti.
Mer information
522130-050-5512032